FENTEtrøkket kart og info

For 21. gang vil FENTUN ønske velkommen til fjellmarsj på Dagalifjell.  Ny info om løypene fra Vasstulan kommer. Det vi vet nå er at det blir to alternative løyper øst og vest for veien.

Mange av dere er nå godt kjent i løypa, men mange er nye! Turen går i 1100 - 1200 m.o.h, i lett og flott høyfjellsterreng.  Bruk dagen, mange flotter plasser å raste.  ALLE MÅ registrere seg når de kommer tilbake FRA TUREN. Dette for å sikre oss at ingen er ”gjenglemt” i fjellet! (Går noen direkte til hyttene sine må de ringe tilbake til Guri på 908 36 665 og si de er kommet ned, ellers starter vi leteaksjon!!)

På tunet er det salgsboder og du kan kjøpe deg kaffemat og drikke. Etter endt tur får du utdelt årets pins. Har du gått 5, 10 eller 15 år så venter en ekstra påskjønnelse.

Du er velkommen til å oppholde deg i salongene, på terrassene og i området rundt husene, så lenge du måtte ønske.

Mulighet for dusj inne på Vasstulan kr 50,- pr. pers., henvend deg i resepsjonen.

Fentun ønsker deg en god tur og takker for at du deltar med oss!

Litt om Fentun og FENTEtrøkket: FENTEtrøkket skal være en arena der tilreisende jenter, hyttejenter og bygdejenter skal møtes og ha en trivelig helg i sammen. Fentun - som arrangerer FENTEtrøkket, er et nettverk for jenter som ønsker å fokusere på samhold og hvordan vi kan gjøre hverandre bedre. Vi vil være en støtte både for de som ønsker å starte egen bedrift eller bare være med i et sosialt nettverk.

Bli ei Fente og bli med i Fentun du også! Innmelding på Fentun stand eller på post.fentun.no