Fjellsmak, Brita Brun
Adresse:
Lunda gård
Uvdal
3632
Telefon:
481 81 972
Mobil:
913 28 030
Send en e-post
(valgfritt)
Diverse informasjon:

FjellSmak er en småskala kjøttforedlingsbedrift på Lunda gård i Uvdal.  
Sau på Dagfiske

Hovedproduksjonen vår er foredling av våres egne lam som har gått på fjellbeite på Hardangervidda. I tillegg til dette foredler vi også en del viltkjøtt, av elg, rein og hjort.

Varene er uten tilsetningsstoffer. Røyking foregår i eget bastøg, med røyk fra brisk og or. Krydderurter fra fjellhage er spennende til produktene våre.

Varene blir vakumpakket og frosset ned når modningstiden er oppnådd, slik at kundene ser hva de får.

Vi ønsker velkommen til gårdsutsalget vårt for en ”matprat”. Vareutvalget kan etter hvert bli større, men i dag kan vi tilby følgende produkter:

Fenalår
Speket, røykt elg og rein
Londekurv (morrpølse av viltkjøtt og lam)
Saltstima lam ( spes. til grilling)
Salt/ røykt lammelår
Beinfri urtekrydret lammebog
Lammekoteletter – Lammesteik
Sadel lam/ sau – Fårikålkjøtt
Lammecarre - Lammerull
Karbonader av elg og rein
Urtekrydret flatbiff, rundbiff, fileter og grytekjøtt av elg og rein
Kjøttdeig av elg, rein og lam
Røkt fjellørret fra Hardangervidda
Røkt rakafisk fra Hardangervidda
Kveldskos eller lunsjbrett er spekefjøl med forskjellige speke/ røykte produkter                 
Pinnekjøtt til jul er det lurt og bestille i god tid.